You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /home/www/ccirm/virtual-fair/trunk/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Organizator

STIMAŢI PARTICIPANŢI, VIZITATORI ŞI OASPEŢI AI PLATFORMEI!

Vă salut pe paginile platformei de târguri virtuale ale Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova!

Misiunea CCIRM constă în contribuirea la dezvoltarea industriei autohtone în baza modernizării acesteia, creşterii calităţii şi concurenţei bazate pe inovaţii şi tehnologii moderne.

Idea de creare a platformei de târguri virtuale în reţeaua Internet a apărut în rezultatul derulării proiectului „e-F+TN”, care a fost susţinut de Uniunea Europeană în cadrul Programului Bazinului Mării Negre. Proiectul a fost realizat de către un consorţium compus din 6 parteneri din 5 ţări ale bazinului Mării Negre – Bulgaria, Grecia, Georgia, Moldova şi Turcia.

Târgurie virtuale au un potenţial mai mare decât cele tradiţionale. Combinaţia ambelor tipuri ar permite obţinerea efectului maxim de la participarea la evenimente de acest gen.

Platforma oferă participanţilor târgurilor virtuale obţinerea efectului maxim cu eforturi minime. Nu este nevoie să te deplasezi undeva, să procuri echipament expoziţional costisitor, să cheltui bani pentru deplasări, taxe vamale, imprimarea materialelor promoţionale. Puteţi participa în calitate de expozant sau vizitator al expoziţiei fără a părăsi oficiul confortabil.

Suntem convinşi că platforma târgurilor virtuale va devni un instrument util şi efectiv de promovare a serviciilor şi bunurilor oferite de către companiile din Moldova, calea spre succes şi platforma de realizare celor mai ambiţioase planuri şi idei creative.

VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAŢI ÎN TÂRGURILE VIRTUALE ORGANIZATE DE CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A REPUBLICII MOLDOVA!

Sergiu Harea,
Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie
a Republicii Moldova